Over

Over the desires of living

Ik ben een Nederlands-Argentijnse vrouw, 33-ig jaar oud, en heb praktisch mijn hele leven vertoefd tussen beide landen. Nederland als mijn geboorte en moederlijk land, Argentinië mijn vaderlijk land. Wat ben ik meer? Geen van beiden.. Ik ben vooral mezelf, en probeer daar een steeds betere versie van te maken.

Waarom the desires of living´, ieder heeft zo zijn verlangens in het leven en vaak voel ik dat het te weinig wordt gedeeld. In het dagelijks leven voel ik té veel dat mensen gedachtes en vooral gevoelens voor zich houden.. Ik ben bezig mijn gedachtes en gevoelens meer te delen en te uiten naar mijn omgeving. Ik denk dat als ieder meer zou delen op het vlak relaties, familie, vriendschap of in je dagelijkse directe omgeving er meer liefde en vreugde zou zijn.

Schrijven is voor mij altijd een goede uitweg geweest naar duidelijkheid en een soort “het van je afschrijven”. Daarom is dit voor mij een begin van het delen: alles wat MIJ   zo´n beetje bezig houdt dag in dag uit; m´n gedachten, m´n inspiratie, m´n verlangens, m´n persoonlijke zoektocht. Kortom hoop ik niet de enige te zijn met dit soort “issues”..

Liefs,

Loeni.-