Soms heeft het tijd nodig

1 April, ruim 2 maanden nadat ik zo’n beetje mijn hart had geopend over de app, terwijl we elkaar nog nooit in het echt hadden gezien.. Maar als t goed voelt.. Als je voelt dat je niks te verliezen hebt… En vooral in eerlijkheid verder het leven in wil gaan, waarom zou ik me dan niet open stellen? Ja, oké, veel mensen hebben het vooral moeilijk eerlijk te zijn in hun gevoelens, vaak tegenover zichzelf en tegenover anderen.. Ik heb dat ook zeker gehad, maar het afgelopen jaar heeft me leren beseffen dat ik het zo niet meer wil, niet met de mensen die ik lief heb. Ik zeg wat en hoe ik het voel. 

Dus ik had een app van Mr. T; Wou weten hoe het met me was, zijn excuses aangeboden dat hij er zó lang over had gedaan om te reageren, maar dat ik nog steeds in zijn gedachten rond spookte en heel benieuwd was naar hoe het met me ging.  Toen ik zijn bericht las, maakte ik in mezelf een klein binnen sprongetje, het was hém, Mr. T of all was texting me again!! Ik dacht hem nooit meer te lezen om heel eerlijk te zijn.. Ik twijfelde nog om te doen alsof ik heel druk was en niet kon beantwoorden, maar daar geloof ik zelf niet eens in.. Miss Anxiety hier reageerd gewoon. 

Het gesprek was meteen 2 uur lang.. er is wel in te beelden wat we allemaal te bespreken hadden!! 2 maanden in te halen, alsof dat mogelijk is.. Maar t ging altijd nog net zo soepel, alsof we elkaar elke dag nog gesproken hadden. 

Ik vroeg hem wat hij me zou zeggen als dit ons laatste gesprek zou zijn waarop hij antwoorde dat ik een heel mooi persoon ben en degene die de laatste tijd het dichtsbij zijn eigen ik was geweest. Vond ik toch wel bijzonder hoe dichtbij ik bij iemand kon ‘staan’ en dat alleen vía geschreven woorden eigenlijk, want een live bel gesprek was er nog niet van gekomen. Dat was een van zijn opmerkingen ‘we hebben nog nooit een live bel gesprek gehad’.. Waarop mijn reactie was om ons te focussen wat er nog allemaal kan gebeuren!!

Die avond ging ik helemaal over de dolle naar bed, mijn gevoel tegenover ‘geen antwoord’ was toch in de goeie richting. Geduld is een belangrijk punt in de liefde en ook vooral weten dat niet iedereen jou tempo leeft Loen! Jou intensiteit, jou ‘schijt aan alles’ het leven kan bijwijze van spreken vergaan en ik sta nog met beide benen op aarde, is toch niet helemaal hoe de meerderheid leeft, en dat realizeer ik me wel. Maar ben ik gewoon heel impulsief, thats me! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s