Liefde & Duidelijkheid 2.0

Ok, dus aanraken en afstand was een ‘ding’ aan t worden. Sinds onze eerste ‘match’ waren onze dagen gevuld door; meer van elkaar te leren kennen en starend naar het scherm willen dat die persoon door je telefoon zó naast je stond.. Alléén zomaar ging dat niet. Btw, hadden we gezegd dat we de intensiteit zouden minderen.. Toen hij daar mee kwam had ik toch even een aantal sessies bij de psycholoog nodig om erover uit te komen of ik dat nu wel zo wou. Ik ben namelijk aan het ‘leren’ mij en m’n verlangens eens voorrang te geven. Wil Loen het hier wel bij laten? Wat zijn mijn verlangens, waar zou ik voor gaan? Dat is waar ik de laatste tijd naar op zoek ben (en más daardoor wel de naam van deze blog).

Wat wil Loen? Daar achter komen en niet voor minder gaan. Jezelf ervoor uitspreken. Ik heb een doos vól herinneringen en liefdes relaties die ik hier kan opschrijven waar ik niet trots op ben, vaak zijn de meer ‘casual ones’ degene geweest die meer bij me pasten. En juist waar ik een relatie mee heb gehad je zou denken ‘wat doet ze met die gozer’.. Ach wie heeft ze niet gehad. Maar vanaf nu wil ik het anders en zal ik alleen maar zeggen waar t voor mij op staat. Als ik van je hou en om je geef zeg ik dat, op welk vlak dan ook, waarom zou ik mn gevoelens zwijgen? Omdat ik bang ben voor het antwoord? Nee, dat ben ik niet meer. Ik ben bang om iets niet volop te kunnen leven en voelen. Dus met deze hele zooi van gevoelens en een paar psycho-sessies verder (2 om duidelijk te zijn voor mezelf), begin ik met mijn gevoelens te verwoorden naar hém uiteraard. In andere tijden zou dit een e-mail geweest zijn of eerder nog een brief, maar nu gooide ik dat gewoon op de app. Het was al een aantal dagen stil tussen ons en waarschijnlijk zou t voorlopig stil blijven na m’n bericht, maar daar ging het hier niet om. Hier ging het erom dat IK kon uitten waar ik voor ga en niet minder. Gewoon even meer duidelijkheid voor mezelf!

Uit die zinnen kwam het volgende; Hi T, Ik heb deze dagen nagedacht oa over ons laatste gesprek en het missen van het fysieke contact. Het contact te behouden maar dat ieder wel z’n leven kan leiden zonder zich daar “schuldig” over te voelen. Ik denk dat ik mss niet helemaal eerlijk ben geweest in mijn antwoord. Ons gesprek is in m’n hoofd blijven hangen en wat als ik het zo niet wil..? Zoals we het er samen over eens zijn; dat het bijzonder is tussen ons is een understatement. Waarom zou ik het bijzondere niet een kans geven? Ik denk dat we beiden op een soortgelijke manier in het leven staan en weten wat we willen. We hebben ’t vaak genoeg gehad over liefde hebben en delen; en waarom uitstellen wat goed voelt en beter zou kunnen voelen? In één van onze gesprekken hadden we het over dat het nodig voor me is om weer mijn plekje te kunnen vinden en waar dat zou zijn.. Wie mij een béétje kent weet dat dat zal zijn waar ik de liefde vindt.. niet ergens anders. Is dat Zuid Amerika, op een eiland óf Nederland dat maakt mij niet uit. Zoals je weet is mijn leven nu op een moment dat keuzes maken een belangrijk punt zal worden. Met alles wat ik heb meegemaakt de laatste tijd heb ik geleerd om mijn gevoel te uitten en ervoor te gaan, wat de obstakels daar ook voor kunnen zijn. Vanaf nu wil ik niet meer voor minder gaan, ik neem geen genoegen met wat “simpeler” of “makkelijker” is, en daarom deel ik dit met jou. You can only get the real me.. en we hebben gezegd dat dit chatvenster voor eerlijkheid staat, dus kan ik dit niet voor me houden. Het verlangen een kans te geven en elkaar persoonlijk te kunnen zien; hoe onwerkelijk dat ook klinkt. Het kan uitgesteld worden totdat ik weer naar NL ga maar het kan ook anders. Want alles wat ik in onze gesprekken heb gedeeld ben ik, en ík wil je voelen, ík wil in je ogen kijken en ík wil het onwerkelijke, werkelijk maken.

Sent –> Op een warme donderdag avond vanuit t zuidelijk halfrond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s